Hvidvinsdampet laks

INGREDIENSER

 

1 side laks
dil eller timian
citron eller lime
salt
sukker
peber
1-2 dl hvidvin
 
Laksen påføres salt og sukker som på smøres på og Laksen skal herefter henstå 2-3 timer 
man kan skylle Laksen eller lade lagen side.
 
Nu putter man Laksen i et ildfast fad eller en fiskegryde, 
Laksen overhældes med hvidvin og saften fra en lime
samt timian
den puttes i ovn ved 185oC i ca. 30 min
tag en gaffel og krontroler den har fået nok. Ved at stikke gaflen forsigtigt i Laksen og vrid.
 
Serveres sammen med små kartofler og brokoli
 
 
 

 Der kan læses en masse her omkring GOURMETSALTNING OG RIMNING

 

Dagens vejr

SP_WEATHER_BROKEN_CLOUDS

22.01SP_WEATHER_C

herlev

SP_WEATHER_BROKEN_CLOUDS
SP_WEATHER_HUMIDITY: SP_5SP_6%
SP_WEATHER_WIND: ENESP_WEATHER_ATSP_2.SP_0SP_6 SP_WEATHER_WIND_SPEED_UNIT_MS
SP_WEATHER_LøR
SP_WEATHER_SCATTERED_CLOUDS
SP_1SP_4.SP_5SP_1SP_WEATHER_C / SP_2SP_5.SP_2SP_5SP_WEATHER_C
SP_WEATHER_SøN
SP_WEATHER_CLEAR_SKY
SP_1SP_5.SP_8SP_4SP_WEATHER_C / SP_2SP_5.SP_7SP_6SP_WEATHER_C
SP_WEATHER_MAN
SP_WEATHER_LIGHT_RAIN
SP_1SP_5.SP_4SP_8SP_WEATHER_C / SP_2SP_1.SP_1SP_5SP_WEATHER_C
SP_WEATHER_TIR
SP_WEATHER_FEW_CLOUDS
SP_1SP_2.SP_2SP_1SP_WEATHER_C / SP_2SP_3.SP_2SP_WEATHER_C
© {2021} FaaC. Designed By Frank Aabo
Bannertomater_1