Groft rugbrød med havre

Groft rugbrød med havre

Dag 1

Surdej tages ud fra køleskab og blandes med ingredienserne

Herefter henstår de i 24 timer (surdejen går igang og laver nye gærceller)

Der skal bruges:

  • 300g rugkærner
  • 50 gram nødder, solsikkekærner, graskarkærner,             

       eller hvad man nu har i huset

  • 300g Rugmel
  • 1 spsk Salt
  • 1 spsk Honning
  • ca. 8,5 dl---- vand

  

Dag 2

Blandes sammen med

  • 200g Hvedemel
  • 200g Havremel
  • 50g Havreklid

blandes så det får løs/fast konstistens 

Drys Sesamfrø i top og bund.

 Bagetid:

1/2 time på 50 grader

1/2 time på 100 grader

2 timer på 190 grader

Dagens vejr

SP_WEATHER_BROKEN_CLOUDS

22.01SP_WEATHER_C

herlev

SP_WEATHER_BROKEN_CLOUDS
SP_WEATHER_HUMIDITY: SP_5SP_6%
SP_WEATHER_WIND: ENESP_WEATHER_ATSP_2.SP_0SP_6 SP_WEATHER_WIND_SPEED_UNIT_MS
SP_WEATHER_LøR
SP_WEATHER_SCATTERED_CLOUDS
SP_1SP_4.SP_5SP_1SP_WEATHER_C / SP_2SP_5.SP_2SP_5SP_WEATHER_C
SP_WEATHER_SøN
SP_WEATHER_CLEAR_SKY
SP_1SP_5.SP_8SP_4SP_WEATHER_C / SP_2SP_5.SP_7SP_6SP_WEATHER_C
SP_WEATHER_MAN
SP_WEATHER_LIGHT_RAIN
SP_1SP_5.SP_4SP_8SP_WEATHER_C / SP_2SP_1.SP_1SP_5SP_WEATHER_C
SP_WEATHER_TIR
SP_WEATHER_FEW_CLOUDS
SP_1SP_2.SP_2SP_1SP_WEATHER_C / SP_2SP_3.SP_2SP_WEATHER_C
© {2021} FaaC. Designed By Frank Aabo
Bannertomater_1